Dashuri e pafund - EPISODI 212-213-214

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i fundit dëbon jashtë Vildanen dhe Nihani pëson një incident. Çfarë do të bëjë Kemali kur të marrë vesh se Emiri e ka kyçur brenda në dhomë Nihanin? A do të arrijnë ata t’i shpëtojnë dëshirës për hakmarrje ndaj njëri-tjetrit?
Si do të shkojë takimi mes Zejnepes dhe zonjësh Myzhgan? A do ta pranojë ajo fëmijën që pret? Ku do ta mbyllë Emirin Nihanin? Cili është hapi i radhës që do të hedhë Kemali dhe çfarë do të zbulojë me dron dhe me gjurmuesit që ka vënë kudo? Zejnepja do t’i japës sërish një mundësi Emirit për ta ndërtuar të ardhmen të dy bashkë.
Ç’do të ndodhë në mbledhjen e bordit të kompanisë “Kozxhuogllu”? Cila është surpriza që i ka përgatitur Tarëku Galipit në burg? Ç’do të bëjë Zejnepja kur t’i bjerë në dorë videoja e krimit të sajuar të Ozanit. Cila është pakti që do të firmosë Kemali bashkë me Emirin?

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë