Dashuri e pafund - EPISODI 227-228-229

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë Emiri t’i shpëtojë policisë këtë herë? Kush do ta ndihmojë atë të vazhdojë me planin e tij? Emiri dhe Kemali mendojnë se tanimë mori fund gjithçka, por a është vërtet kështu? Kush është i infiltruari që do të ndihmojë Emirin të rrëmbejë Nihanin? Të gjithë janë të detyruar të dorëzojnë armët, sidomos kur në lojë futet edhe Asuja. Në një përballje mes Kemalit dhe Emirit nuk dihet se kush do të dalë fitimtar. Të dashuruar prej vitesh, Kemali dhe Nihani vazhdojnë luftën e tyre për të gjetur lumturinë së bashku me Denizën. A do të arrijnë ata që këtë dashuri të pamundur ta bëjnë realitet? Mes kërcënimeve e lotëve do të sakrifikohen jetë për t’i shpëtuar përgjithmonë hakmarrjes.

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë