Halka - Episodet 49-50-51

Altemuri vendos të mënjanojë Çagatajin dhe t’ia japë detyrat e tij Xhihangirit, të cilin do ta vërë në provë me një detyrë të re. Si garanci ai kërkon që Myzhde të mbahet peng në shtëpinë e Ilhanit. Altemuri kërkon analizën e ADN-së për Xhihangirin. Humeira i tregon Xhihangirit të vërtetën e madhe.
Altemuri i kërkon Humeirës të vazhdojë të punojë për Halkan. Inspektor Xhemali dhe Bahari vazhdojnë kërkimet për komisar Farukun. Xhihangiri, Kani dhe Iskenderit do të shpëtojnë Erdemin por harrojnë laptopin e tij në vendngjarje. Çagataji vendos të ndërhyjë, edhe pse Vekilharxhi e këshillon për të kundërtën.
Çagataji vendos të sabotojë Xhihangirin dhe vret Erdem Munsalin. Altemuri zgjedh të flijojë Iskenderin për dështimin e misionit dhe ngarkon Xhihangirin që ta vrasë atë. Iskenderi i kërkon Ilhanit t’i sjellë Myzhdenë që mbahej peng në shtëpinë e Ilhanit në një skelë të vjetër nga ku do ta arratiset jashtë shtetit bashkë me të bijën. A do të arrijë në kohë Xhihangiri?

Të gjithë episodet e "Halka"

Çagataji i ngre pritë Iskenderit dhe Myzhdesë. Xhihangiri përballet me ...më shumë

Pasi vret Iskenderin në port, Xhihangiri vendos të arratiset. Policia ...më shumë

Altemuri vendos të mënjanojë Çagatajin dhe t’ia japë detyrat e ...më shumë

Gylaj i kërkon shpjegime Ilhanit për të kaluarën. Faruk Erdemi ...më shumë

Xhemali i kërkon Hymeirës të shkruajë një deklaratë me shkrim ...më shumë

Xhengizi detyron Kanin që të vrasë djalin e tij, Çagatajin, ...më shumë

Në një rikthim në ngjarjet e tre viteve më parë, ...më shumë

Xhihangiri s’u beson syve kur futet në shtëpinë e gjelbër. ...më shumë