Halka - Episodi 31-32-33

Xhihangiri s’u beson syve kur futet në shtëpinë e gjelbër. Kani i kërkon të largohet sa më shpejt. Vekilharxhi mbledh anëtarët e “Halka”-s dhe u kërkon të tërhiqen për pak kohë. Xhemali është duke luftuar me vdekjen. Në kërkim të pushtetit, Çagataji mëson se ka një vëlla tjetër. Ku do të strehohet ai që të shpëtojë?

Xhengizi përballet me Altanin në polici dhe i vijnë në mendje shumë kujtime mbi të shkuarën e tij. Ai vihet në kërkim të Halitit të cilin nuk po arrin ta gjejë. Çagataji është vënë në kërkim të njerkës dhe vëllait të tij. Ai i kërkon Xhengizit ta takojë dhe në këmbim do t’i dorëzojë Terziun. Bahari, Kani dhe Xhemali i ngrenë një kurth Alltanit duke stimuluar vrasjen e Xhemalit në spital. Do të arrijë dot policia ta arrestojë?

Serial, Episodi 33: Xhihangiri dhe Kani hyjnë në klinikën riaftësuese për të mësuar më shumë për të kaluarën. Xhengiz Kani dhe i biri Çagataj përballen në oborrin e klinikës ku Çagataj i dorëzon të atit Terziun në këmbim të një informacioni. Ai dyshon se ka një vëlla apo motër, por në vend të përgjigjes i ati e mbyll në klinikë bashkë me Kanin dhe Xhihangirin. Xhengizi fal Terziun dhe e detyron Humeirën të zgjedhë se cili nga tre djemtë do të dalë i gjallë nga klinika dhe do të kryesojë Halkan pas vdekjes së tij.

Të gjithë episodet e "Halka"

Çagataji i ngre pritë Iskenderit dhe Myzhdesë. Xhihangiri përballet me ...më shumë

Pasi vret Iskenderin në port, Xhihangiri vendos të arratiset. Policia ...më shumë

Altemuri vendos të mënjanojë Çagatajin dhe t’ia japë detyrat e ...më shumë

Gylaj i kërkon shpjegime Ilhanit për të kaluarën. Faruk Erdemi ...më shumë

Xhemali i kërkon Hymeirës të shkruajë një deklaratë me shkrim ...më shumë

Xhengizi detyron Kanin që të vrasë djalin e tij, Çagatajin, ...më shumë

Në një rikthim në ngjarjet e tre viteve më parë, ...më shumë

Xhihangiri s’u beson syve kur futet në shtëpinë e gjelbër. ...më shumë