Më thirr nënë - Episodi 1-2

Një nënë e dëshpëruar, e cila tenton të vrasë vajzën e saj të porsalindur, dënohet me burg. Tetëmbëdhjetë vjet më vonë, ajo lirohet me kusht dhe nis gjithçka nga e para, duke kërkuar së pari vajzën. Kush është nëna e saj tani?

Alevi kërkon ndihmën e Ali Osmanit për të rinisur jetën e saj. Ajo shkon për të qëndruar te shoqja e saj e burgut, Xhansuja, por atje has një të papritur. Si do të reagoje familja e Damllës pas dhuratës së shtrenjtë që i ka bërë Alevi vajzës së saj?

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë