Mësime dashurie - Episodet 26-27-28

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr një telefonatë të papritur dhe largohet nxitimthi nga festa e ditëlindjes së Ezgit. Çfarë do të ndodhë atje pas largimit të tij? Çfarë do të ndodhë mes Ozgyrit dhe Ezgit pas incidentit që ndodhi në ditëlindjen e saj? Çfarë po planifikon të bëjë Serdari kundër Ozgyrit?

Të gjithë episodet e "Mësime dashurie"

Leventi vendos të heqë dorë nga martesa për shkak të ...më shumë

Serdari vijon planet keqdashëse kundrejt Ozgyrit. Xhansu bën provat e ...më shumë

Ezgi dhe nëna e Ozgyrit pajtohen me njëra-tjetrën. Teksa të ...më shumë

Leventi i propozon Xhansusë për martesë. Si do të reagojë ...më shumë

Ezgi nis një punë të re, por nuk e di ...më shumë

Tollga, Jeshimi dhe Serdari thurin një plan kundër Ozgyrit, ndërkohë ...më shumë

Ozani dhe Denizi afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Ozgyri merr ...më shumë

Ozgyri dhe Ezgi vendosin të shijojnë disa çaste në natyrë ...më shumë