Mos ma lësho dorën - Episodi 170

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali e tronditur dhe në një gjendje të rëndë shpirtërore. Ajo do të vizitohet te një mjek tjetër të cilin ia ka rekomanduar Gurkani, por çfarë do t’i thotë ai?! Sumruja do të ngrejë dyshime mbi Gurkanin pasi gjen telefonin e Barishit në zyrën e tij. Si do të rrjedhin ngjarjet mes Xhenkut dhe Azrës pas fatkeqësisë që u ka ndodhur?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë