Mos ma lësho dorën - Episodi 173

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit për të kaluar disa çaste të qeta në natyrë larg zhurmës së qytetit, por Azra duket se është dorëzuar para sëmundjes së saj dhe nuk pranon të trajtohet. Çfarë do të ndodhë atje pas debatit të ashpër që ata bëjnë në makinë? A do të arrijë Xhenku ta bindë atë?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë