Mos ma lësho dorën - Episodi 172

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të pranojë të trajtohet për sëmundjen e saj. Së bashku me Feridenë, ata do të shkojnë të konsultohen me doktoreshën Tyrkan. Çfarë do t’i thotë ajo Azrës?! A do t’i japë ajo qoftë edhe një fije shpresë për t’u shëruar? Gurkani do të vazhdojë lojën e tij pa rënë në sy dhe pa ngritur asnjë dyshim mbi zhdukjen e Barishit.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë