Mos ma lësho dorën - Episodi 171

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë Xhenkun për vendimin e nxituar i cili çoi në humbjen e fëmijës. Familja do të mësojë lajmin e hidhur dhe në shtëpi do të pllakosë trishtimi. A do të jetë në gjendje Xhenku që t’ia thotë të vërtetën gruas së tij? Çfarë do të bëhet me Ardën dhe Damllën pasi kjo e fundit merr një ofertë për të studiuar jashtë vendit?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë