Një dashuri nga e shkuara - Episodi 145

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për t’i thënë lamtumirë personit që i shkaktoi më shumë vuajtje. Patrisio tronditet shumë kur mëson se ç‘ka bërë Sonia për të lënduar vajzën e tij, Berenisen. Tani që e ka Tanian në kontroll, Marisoli kujdeset për detajet e fundit të planit të saj.

Të gjithë episodet e "Një dashuri nga e shkuara"

Alehandro i garanton Mirnës se fëmija i saj, nipi i ...më shumë

Pasi aktit makabër të Marisolit, Fabio çon Tanian në hotel. ...më shumë

Hulio këmbëngul derisa Salvadori tregon se ishte Sonia që i ...më shumë

Maurisio dëgjon rastësisht mamanë e tij t’i rrëfejë babait të ...më shumë

Beatrizi dhe Salvadori janë në një gjendje emocionale të trazuar ...më shumë

Eleonora i jep Amparos drogën që flokëkuqes i nevojitet për ...më shumë

Tania akuzon babanë e saj që i ktheu shpinën, ndërkohë ...më shumë

Sonia arrin ta takojë Hulion për herë të fundit dhe ...më shumë