Përralla e pafajësisë - EPISODI 75-76

Pavarësisht përpjekjeve, familja Sargun do të humbasë shtëpinë, pronarja e të cilës do të bëhet Xhasmina. Merjemi ka zbuluar sekretin e vërtetë dhe arsyen e urrejtjes së Suzan Shaikas, ndërkohë që Oktaji vazhdon ta përndjekë atë. Gyçlyja do të takohet me Kaanin në një zonë periferike. Ballafaqimi i tyre do të vendose fatin e çiftit Burxhu-Gyçly. Merjemi ndien se pas ngjarjeve të mistershme që po i ndodhin fshihet Oktaji.  Jurdalli ballafaqohet me Suzan Shaikan dhe si për ironi të fatit, ai mëson prej saj se do të bëhet përsëri baba. Oktaji ka kapërcyer çdo kufi dhe tashmë thuajse ka dalë haptas me taktikat e tij të njohura.

Të gjithë episodet e "Përralla e pafajësisë"

Në udhëtimin e tyre surprizë, Savashi ka organizuar një ceremoni ...më shumë

Oktaji del me synimin për të vrarë Savashin në vendin ...më shumë

Merjemi dhe Savashi kanë organizuar një festë të vogël për ...më shumë

Merjemi dhe Savashi caktojnë datën e dasmës. Belizi kërkon bashkëpunimin ...më shumë

Derin dëshpërohet kur mëson se e ëma është në prag ...më shumë

Savashi mëson se Derini ka lidhje me aksidentin dhe vdekjen ...më shumë

Selma ka parë Oktajin në shtëpinë ku ajo jeton me ...më shumë

Pavarësisht përpjekjeve, familja Sargun do të humbasë shtëpinë, pronarja e ...më shumë