Përralla e pafajësisë - EPISODI 81-82

Derin dëshpërohet kur mëson se e ëma është në prag të vdekjes.Savashi i propozon Merjemit për martesë, ndërkohë që Burxhuja pyet Gyçlynë nëse do të mund ta presë atë. Tylini ndihmon Jurdallin të arratiset, ndërkohë që Selma niset në Gjermani për t’u kuruar. Oktaji do t’i kërkojë ndihmë ish-bashkëshortit të Burxhusë. Suzan Shaika është në ditët e saj të fundit. Xhasmina i tregon Merjemit se kush është në të vërtetë dhe  përpiqet të shfajësohet për të këqijat në të cilat i  është dashur të përfshihet. Me ndihmën e Merjemit ajo arrin të përballet dhe prezantohet me vëllanë e saj, Savashin. Pas propozimit për martesë edhe Merjemi i ka përgatitur burrit të saj të ardhshëm një surprizë për ditën e të dashuruarve. Oktaji vendos të largohet me paratë që ka groposur në shtëpinë e së ëmës , por ç’do të bëjë Belizi për ta ndaluar atë?

Të gjithë episodet e "Përralla e pafajësisë"

Në udhëtimin e tyre surprizë, Savashi ka organizuar një ceremoni ...më shumë

Oktaji del me synimin për të vrarë Savashin në vendin ...më shumë

Merjemi dhe Savashi kanë organizuar një festë të vogël për ...më shumë

Merjemi dhe Savashi caktojnë datën e dasmës. Belizi kërkon bashkëpunimin ...më shumë

Derin dëshpërohet kur mëson se e ëma është në prag ...më shumë

Savashi mëson se Derini ka lidhje me aksidentin dhe vdekjen ...më shumë

Selma ka parë Oktajin në shtëpinë ku ajo jeton me ...më shumë

Pavarësisht përpjekjeve, familja Sargun do të humbasë shtëpinë, pronarja e ...më shumë