Përralla e pafajësisë - EPISODI 77-78

Selma ka parë Oktajin në shtëpinë ku ajo jeton me Merjemin. Oktaji plagos Selmën dhe rrëmben Merjemin. Edhe pse e ardhmja e Burxhusë me Gyçlynë duket shumë e zymtë, ata tani janë bërë një për të gjetur Oktajin dhe për të shpëtuar Merjemin prej tij. Nëna e Oktajit mëson se Oktaji nuk ka vdekur. Burxhuja dhe Gyçlyja po kërkojnë vendndodhjen e Oktajit nga bashkëpunëtorët e tij Suzan Shaika dhe Derin Berker. Savashi rrëmben Gozin, të besuarin e Oktaj Shahinit dhe përpiqet të shpëtojë Merjemin. Këtë herë me të birin do të bashkohet edhe Jurdalli.

Të gjithë episodet e "Përralla e pafajësisë"

Në udhëtimin e tyre surprizë, Savashi ka organizuar një ceremoni ...më shumë

Oktaji del me synimin për të vrarë Savashin në vendin ...më shumë

Merjemi dhe Savashi kanë organizuar një festë të vogël për ...më shumë

Merjemi dhe Savashi caktojnë datën e dasmës. Belizi kërkon bashkëpunimin ...më shumë

Derin dëshpërohet kur mëson se e ëma është në prag ...më shumë

Savashi mëson se Derini ka lidhje me aksidentin dhe vdekjen ...më shumë

Selma ka parë Oktajin në shtëpinë ku ajo jeton me ...më shumë

Pavarësisht përpjekjeve, familja Sargun do të humbasë shtëpinë, pronarja e ...më shumë