Rejan - Episodet 10-11-12

Rejani gjendet në një situatë tejet të vështirë. Në bazë të kanunit dënimi i saj është vdekja. Çdo të bëjë Mirani i gjendur përballë kësaj situate?A do të mund ta shpëtojë ai? Prindërit e Rejanit duken të pafuqishëm përpara vendimeve të gjyshit. A do të arrijnë ata të bëhen krah për vajzën e tyre? Gjyshja e Miranit, së bashku me të tjerët, kthehet në Midjat pas plotë 27 viteve. Ato do të vendosen në shtëpinë plot kujtime, ku ajo ka rritur tre fëmijë.

Mirani po pret për të shpëtuar Rejanin, por ajo do të largohet me Azadin! Azadit i duhet të pastrojë nderin e familjes, por sigurisht, që kjo do të jetë e pamundur për shkak të dashurisë që ai ndien për Rejanin. E pikëlluar nga gjithçka dhe e dënuar tashmë me vdekje, Rehani do të hidhet nga ura, bashkë me të edhe Mirani. Si do të shkojë fati i tyre? Azize Asllanbej, është kthyer në vend. Ajo do të përballet në shesh me Shadollutë, por duket se urrejtja dhe dëshira e saj për hakmarrje ka një zanafillë edhe më të hershme…

Azizja është vendosur në konakun e hershëm të familjes dhe po shijon hakmarrjen. Familjarët shqetësohen kur marrin lajmin e hedhjes nga ura pasi dyshojnë se ata kanë vdekur. Por, ku janë në të vërtetë ata dhe ç’do të ndodhë mes tyre?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Mirani rrëmben Rejanin nga mbrëmja e kënasë duke tërbuar kështu ...më shumë

Mirani po vuan për ndarjen nga Rejani dhe vendos që ...më shumë

Rejani do ta çojë Miranin te rrënojat e kasolles së ...më shumë

Hazari do t’i kërkojë Zehras që t’i tregojnë Rejanit të ...më shumë

Asllanbejlerët kanë urdhëruar sekuestrimin e pasurive të Shadolluve. Jareni do ...më shumë

Gyli do ta bindë Rejanin të kthehet përsëri në shtëpi. ...më shumë

Gënyli është e shqetësuar se mos Mirani mëson të vërtetën ...më shumë

Xhihani do të kuptojë planin e Jarenit dhe shumë të ...më shumë