Rejan - Episodet 184-185-186

Rejani do të shohë një makth, por a do të ketë ndonjë kuptim për të në të ardhmen? Situata do të tensionohet në konakun e Shadolluve kur Fisuni të kërkojë të marrë nusen dhe djalin. E vendosur për të bashkuar familjen e saj, Sulltana do të detyrohet të fshehë një tjetër sekret nga Gënyli, dhe jo vetëm kaq.
Xhihani do të kundërshtojë kërkesën e të atit, i cili fton Rejanin dhe Miranin të jetojnë në konak. Si do të rrjedhin ngjarjet më pas?
Darka e organizuar nga Fisuni do të jetë një mundësi shumë e mirë për Gënylin që të bëjë të ditur vendin e saj. Të papriturat s’kanë fund në konakun e Asllanbejlerëve. Ç’do të ndodhë pasi Azizeja të shkojë atje e paftuar?
Jareni nis të trazojë sërish ujërat, por harron të ketë parasysh dikë, Gënylin.
Pasi Azizja rrëmben Harunin dhe i kërkon Fisunit Dilshahën, ai ka një propozim për të. Përpara se të largohet, Sulltana do të takojë Azizen. Ç’ka për t’i thënë ajo vjehrrës së saj?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni ...më shumë

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë

Dilshaha do të pranojë më në fund se Mirani është ...më shumë

Mirani është i vendosur ta bindë të ëmën që ai ...më shumë

Xhihani dhe Fisuni do të takohen, por e vërteta që ...më shumë

E penduar për gjithçka ka bërë, Azizja kërkon të rregullojë ...më shumë

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë