Rejan - Episodet 223-224-225

Dilshaha do të kalojë çdo kufi ndaj Rejanit. Do t’i tregojnë Miranit të vërtetën pasi të zihen ngushtë? Mbledhja e bordit ekzekutiv s’do të shkojë sipas planit. Ç’ndodh me Miranin dhe Feratin? E ftuar në konakun e Asllanbejlerëve, Azra do të njihet me të gjithë, por ç’plan ka Jareni?
Rejani do të fillojë stërvitjen, por Mirani do të bëhet xheloz kur të shohë se instruktori është djalë i ri. Doktoresha e re e Rejanit do të jetë Azra. Do të mund ta mbajë të fshehtë sekretin e Rejanit? Surprizat e Miranit do të vazhdojnë. Pse do ta çojë Rejanin të shohë fustane nusërie?
Fisuni do të tregojë për lidhjen e Azadit me Gënylin dhe do të shkaktojë trazira të mëdha. Ç’hap do të ndërmarrin ata të dy për të qenë të lumtur? Intrigat e Dilshahës do të vazhdojnë, por as Zehra s’do të rrijë duarkryq pas asaj që merr vesh.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë

Dilshaha do të gëzohet kur të shohë bashkë Azrën dhe ...më shumë

Në ditën e dasmës, Dilshaha do t’i tregojë Rejanit për ...më shumë

Dilshaha do të kalojë çdo kufi ndaj Rejanit. Do t’i ...më shumë

Azizja dëgjon për herë të parë Hazarin ta thërrasë “nënë” ...më shumë

Azizja do të marrë zemër nga i biri, që vrapoi ...më shumë