Rejan - Episodet 7-8-9

Do t’i shpëtojë Gyli plumbit të hakmarrjes? Mirani dhe Rejani kalojnë natën e parë të dy bashkë, por asgjë s’shkon sipas planit. Të nesërmen Rejani do të zgjohet nga një ëndërr e bukur dhe për të nis makthi.

E pikëlluar, Rejani vendos t’i japë fund jetës duke djegur shtëpizën ku kaloi natën e parë të martesës. A do të vdesë ajo? Ç’do të bëhet me Gylin, e cila vazhdon të jetë ende në gjendje kritike për jetën? A do të gjejë qetësi Mirani pas hakmarrjes dhe a do të mundet tashmë Gënyli, të bëhet e tija, ashtu siç i është premtuar?

Gënyli, e gëzuar për fundin e hakmarrjes, do të përgatitet për t’u bërë gruaja e vërtetë e Miranit. Por, a do t’ia arrijë, vallë? E nevrikosur, ajo do të përballet me Azizen. Ç’do të ndodhë mes tyre? Rejani kthehet në shtëpi me një njollë të madhe mbi supe. Shtëpiza tashmë e djegur do të kthehet në një makth për Miranin. Ai s’do ta besojë që Rejani mund të ketë vdekur. Do ta kërkojë atë derisa ta gjejë. Por, a do të mund ta shpëtojë dot, nga dënimi i tmerrshëm, që gjyshi dhe kanuni ka përgatitur për të?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Mirani rrëmben Rejanin nga mbrëmja e kënasë duke tërbuar kështu ...më shumë

Mirani po vuan për ndarjen nga Rejani dhe vendos që ...më shumë

Rejani do ta çojë Miranin te rrënojat e kasolles së ...më shumë

Hazari do t’i kërkojë Zehras që t’i tregojnë Rejanit të ...më shumë

Asllanbejlerët kanë urdhëruar sekuestrimin e pasurive të Shadolluve. Jareni do ...më shumë

Gyli do ta bindë Rejanin të kthehet përsëri në shtëpi. ...më shumë

Gënyli është e shqetësuar se mos Mirani mëson të vërtetën ...më shumë

Xhihani do të kuptojë planin e Jarenit dhe shumë të ...më shumë