Rejan - Episodi 135

Të gjithë do të vihen në kërkim të Gylit. Çfarë plani ka Azizja kësaj here? Çfarë do të bëjnë Shadollutë kur të marrin vesh që Gyli ndodhet te Azizja? Ndërkohë Mirani do të përplaset sërish me gjyshen. Esma do të shkojë te Allanbejlerët, por përveç reagimit të Feratit ajo do të çuditet dhe me ndryshimet që do të gjejë në shtëpi. Mirani do të provojë t’ia lehtësojë dhimbjen Rejanit. A do të rezistojë dashuria e tyre edhe këtë radhë?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë

Rejani do të shohë një makth, por a do të ...më shumë

E dëshpëruar për të gjetur të birin, Azizja rrezikon ta ...më shumë

Është koha që Zehra të përballet me Mahfuzin pas një ...më shumë

Azizja s’di të heqë dorë, pavarësisht ç’ndodhi. Ajo urdhëron Mahmutin ...më shumë

Pas bisedës me Mahfuzin, Hazari do të bindet që Mirani ...më shumë

Fërati dhe Mirani do të hapin varrin e djalit “të ...më shumë