Rejan - Episodi 137

Pasi nënshkroi me forcë shkresës e martesës, Jareni largohet me Harunin si gruaja e tij e ligjëruar. Si do të jetë nata e parë e martesës për të? Handani shtiret sikur i kanë filluar dhimbjet e lindjes me qëllim që Xhihani ta kthejë Jarenin në shtëpi. Si po e përballon Rejani gjendjen e rëndë emocionale dhe për ku është nisur ajo?! Ferati do të përplaset ashpër me Azizenë në lidhje me ngjarjes e së kaluarës.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë

Rejani do të shohë një makth, por a do të ...më shumë

E dëshpëruar për të gjetur të birin, Azizja rrezikon ta ...më shumë

Është koha që Zehra të përballet me Mahfuzin pas një ...më shumë

Azizja s’di të heqë dorë, pavarësisht ç’ndodhi. Ajo urdhëron Mahmutin ...më shumë

Pas bisedës me Mahfuzin, Hazari do të bindet që Mirani ...më shumë

Fërati dhe Mirani do të hapin varrin e djalit “të ...më shumë