Rejan - Episodi 17

Hazari dhe Zehra mendojnë të largohen nga Midjati së bashku me vajzat. Gënyli tenton të vrasë Rejanin. Mirani vazhdon të mbrojë Rejanin nga Gënyli dhe nga gjithçka që i kanoset. Por, a do të lejojë ai që Rejani të kthehet në shtëpinë e saj për të takuar Gylin, që po e pret me padurim?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Mirani rrëmben Rejanin nga mbrëmja e kënasë duke tërbuar kështu ...më shumë

Mirani po vuan për ndarjen nga Rejani dhe vendos që ...më shumë

Rejani do ta çojë Miranin te rrënojat e kasolles së ...më shumë

Hazari do t’i kërkojë Zehras që t’i tregojnë Rejanit të ...më shumë

Asllanbejlerët kanë urdhëruar sekuestrimin e pasurive të Shadolluve. Jareni do ...më shumë

Gyli do ta bindë Rejanin të kthehet përsëri në shtëpi. ...më shumë

Gënyli është e shqetësuar se mos Mirani mëson të vërtetën ...më shumë

Xhihani do të kuptojë planin e Jarenit dhe shumë të ...më shumë