Rejan - Episodi 29

Xhihani do të kuptojë planin e Jarenit dhe shumë të tjera. Cili do të jetë dënimi që ai ka menduar për të bijën? Sulltana ka nisur të ngrejë krye çdo ditë e më shumë! Cila është e vërteta që di Azizeja për Rejanin dhe Miranin. Ç’ka planifikuar ajo për nipin e saj Miran? Mirani do të gjej vendndodhjen e Rejanit dhe do të shkojë tek ajo. Ç’do të ndodhë atje? A do të shërohet Rejani?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Rejani do të nxitojë për të shkuar te Gyli, e ...më shumë

Një përplasje mes Zehras dhe Miranit, e cila vazhdon ta ...më shumë

Hazari po lufton mes jetës dhe vdekjes. Ç’do të bëjë ...më shumë

Mirani do të largohet me kalë, për të shpëtuar nga ...më shumë

Hazar Shadollu do të përballë Miranin me atentatorin dhe sulmuesin ...më shumë

Xhihani dhe Handani do t’i shfaqin Azadid dëshirën për ta ...më shumë

Këtë herë, Mirani ka arritur ta shohë fytyrën e vërtetë ...më shumë

Azizja do të kërcënojë Azadin, duke e detyruar atë që ...më shumë