Rejan - Episodi 33

Hazari do t’i kërkojë Zehras që t’i tregojnë Rejanit të vërtetën mbi babanë e saj, por Zehra s’do të pranojë. Azadi i cili do ta mësojë këtë krejt rastësisht, do të gjendet në një dilemë të madhe. Mirani ndihet i pashpresë përpara faktit që Rejani po martohet, por pavarësisht kësaj, do ta gjejë përsëri një mënyrë për t’u takuar me të. Si do të reagojë ajo? Ndërkohë që Gënyli dhe Mirani do të flasin të dy për ndjenjat e tyre.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Rejani do të nxitojë për të shkuar te Gyli, e ...më shumë

Një përplasje mes Zehras dhe Miranit, e cila vazhdon ta ...më shumë

Hazari po lufton mes jetës dhe vdekjes. Ç’do të bëjë ...më shumë

Mirani do të largohet me kalë, për të shpëtuar nga ...më shumë

Hazar Shadollu do të përballë Miranin me atentatorin dhe sulmuesin ...më shumë

Xhihani dhe Handani do t’i shfaqin Azadid dëshirën për ta ...më shumë

Këtë herë, Mirani ka arritur ta shohë fytyrën e vërtetë ...më shumë

Azizja do të kërcënojë Azadin, duke e detyruar atë që ...më shumë