Gënyli dhe Rejani ndodhen në të njëjtin spital. Mirani po ...më shumë

Nasuhu mëson se Hazari dhe Zehra po planifikojnë të largohen. ...më shumë

Pas vajtjes në shtëpi për të takuar Gylin, Rejani do ...më shumë

Jareni i propozon Gënylit të bashkëpunojnë. Gyli tregon se ka ...më shumë

Mirani i tregon Rejanit të vërtetën dhe vuan pasojat e ...më shumë

Rejani vazhdon të poshtërohet nga familja e Miranit. Hanifeja s’e ...më shumë

Hazari dhe Zehra mendojnë të largohen nga Midjati së bashku ...më shumë

Jareni përpiqet të marrë informacion nga Fërati dhe zbulon se ...më shumë

Gyli që është zgjuar tashmë, do të fillojë të kërkojë ...më shumë

Rejani gjendet në një situatë tejet të vështirë. Në bazë ...më shumë

Do t’i shpëtojë Gyli plumbit të hakmarrjes? Mirani dhe Rejani ...më shumë

Ç’do të ndodhë gjatë natës së beqarisë dhe cili do ...më shumë

Rejani, një vajzë e rritur në një familje të madhe, ...më shumë