Ribashkimi - Episodet 114-115-116

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të gjithëve të dëshmojnë në polici për vrasjen e hallës së saj. Azizi i ndërpret rrugën Bylentit për t’u takuar me të. Teksa Azizi përpiqet të mësojë arsyen e kësaj armiqësie, Bylenti i bën një ofertë. Çfarë kërkon ai? Enesi zhduket nga kompania Korkmazer. Çfarë po ndodh me të?
Hasibeja merret në pyetje nga Jallçëni. Çfarë do të thotë për pistoletën me të cilën është vrarë halla e Feridesë? Serpili mëson për Enesin. Si do të reagojë ajo? Azizi mëson për fletoren e zezë të Keremit dhe përpiqet ta gjejë sa më parë. Ferideja gjen një letër në varrin e hallës së saj. Çfarë shkruhet aty?
Azizi i propozon Fëratit të fillojë punë në kompani, por me një kusht. Çfarë është ai? Tahsini gjen vendin e Rustemit dhe shkon pranë tij. Do të mësojë Ferideja se hallën e saj e ka vrarë Tahsini apo ai do të arrijë sërish ta fshehë të shkuarën e tij të errët?
Keremi dhe Bylenti i ngrenë kurth Azizit. Do të arrijë Azizi të shpëtojë gjallë prej tyre?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë