Ribashkimi - Episodet 129-130-131

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit të tij për të gjetur amanetin. Çfarë do të zbulojë aty?
Salihu vendos të shkojë të takojë Keremin dhe i jep diçka. Do të arrijë Salihu ta ndihmojë Keremin për të arritur atë që do? Ferideja vendos të largohet.Bylenti shkon në shtëpinë e Faikut dhe i tregon se Azizi ka dhënë urdhrin për vrasjen e Fëratit. Si do të reagojë ai?
Hasibeja nxjerr me forcë Feridenë nga shtëpia. Faiku përballet me Azizin dhe i kërkon llogari për vdekjen e Fëratit. Azizi mëson për planet e Feridesë. Çfarë do të ndodhë me lidhjen e tyre? Do të arrijë Azizi ta ndalojë Feridenë të largohet?
Kerimi shkon të takojë Jallçënin dhe Jagmurin. Çfarë kërkon ai prej tyre?
Azizi më në fund arrin të gjejë amanetin e gjyshit të tij dhe të zbulojë gjithë të vërtetën.
Keremi ka përgatitur një surprizë për Bylentin. Çfarë do të sakrifikojë Keremi për të futur gjyshin e tij në burg?
Ferideja largohet nga Stambolli duke lënë pas gjithçka.
Çfarë do të ndodhë me lidhjen e saj me Azizin? Do të ribashkohen dy të dashuruarit, apo rrugët e tyre do të ndahen përgjithmonë?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë