Ribashkimi - Episodet 120-121-122

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo e kërcënon me pistoletën që është vrarë halla e saj. Do të arrijë Ferideja të shpëtojë e gjallë nga shtëpia e Korkmazerëve?
Nexhmiu dhe Salihu marrin masa për t’u mbrojtur nga Tahsini. Çfarë i frikëson ata?
Bylenti kërkon të takohet me Azizin. Ai e kërcënon Azizin me jetën e dy personave të tjerë të dashur për të. Si do të jetë përballja e tyre? Do të arrijë Azizi të dalë i gjallë nga përplasja me Bylentin?
Ferideja i tregon familjes për bisedën me Tahsinin. Çfarë dëgjojnë ata?
Fërati debaton me Faikun dhe kërkon të hakmerret ndaj Korkmazerëve.
Tahsini përpiqet të largohet jashtë shtetit për të shpëtuar nga burgu dhe për këtë bën marrëveshje me një marinar. Ai do të përballet me dikë para se të hipë në anijen e shpëtimit. Kush është ky person? Do ta lejojë Tahsinin të arratiset apo do ta dorëzojë në polici?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë