Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë

Në kompaninë e Korkmazerëve do të zhvillohet mbledhja për drejtuesin ...më shumë

Keremi mëson se pas atentatit ndaj Rustemit, fshihet gjyshi i ...më shumë

Ferideja vendos të kërkojë mbi sekretet që familja e saj ...më shumë

Azizi dhe Ferideja shkojnë në ekspozitën ku mbahet piktura që ...më shumë

Salihu djeg tabelën e lojës së udhëtarit, por në të ...më shumë

Azizi rikthehet në vendin në të cilin iu ngrit kurthi. ...më shumë

Azizi do të përballet me Salihun dhe do t’i kërkojë ...më shumë

Ferideja shkon në shtëpinë e gjyshit të saj. Azizi kërkon ...më shumë

Azizi, Keremi dhe Ferideja shkojnë në shtëpinë ku ndodhen kasafortat. ...më shumë

Zehra i tregon Azizit, Feridesë dhe Keremit se gjyshërit e ...më shumë

Keremi do t’i tregojë Sulltanës se ka gjetur nënën e ...më shumë

Nehiri do të pësojë një aksident. Ndërkohë që Hasibeja kthehet ...më shumë