Ribashkimi - Episodet 75-76-77

Keremi do t’i tregojë Sulltanës se ka gjetur nënën e tij. Azizi shpëton Feridenë dhe të vëllanë e saj, gjithashtu fillon kërkimet e tij për të mësuar se kush fshihet pas kësaj ngjarje. Çfarë i jep Xhani Feridesë? Jallçëni dhe Azizi takohen së bashku për të folur rreth Tahsinit. Çfarë marrëveshje do të arrijnë ata të dy?
Nehiri kërcënon Tahsinin se do ta fundosë edhe atë nëse gjithçka shkon keq. Sulltana kërkon ndihmën e Fëratit për të mësuar për sekretet e familjes së saj. Nehiri vazhdon përpjekjet për të hequr qafe Feridenë, çfarë do të bisedojnë me Hasibenë kësaj radhe? Ferideja ka gjetur një ide sesi të shpëtojë kompaninë nga kriza dhe për këtë shkon të bisedojë me Azizin.
Fërati i tregon gjithçka Sulltanës. Si do të reagojë ajo pasi të mësojë të vërtetat? Nehiri shkon në kompani sepse kupton që Azizi dhe Ferideja po afrohen me njëri-tjetrin. Fërati shkon në kompaninë e Korkmazerëve, çfarë do të diskutojë ai me Azizin. Ferideja shikon filmimin që i jep Xhani. Në lagje rikthehet Zehra, çfarë di ajo për Azizin, Feridenë dhe Keremin?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë