Rruga e Gabuar - Episodi 22

Ndarja me Kenanin do ta çmendë Lemanin, e cila do të djegë të gjitha shiritat e filmit të ri. I detyruar nga Bedia, Reshati do të gjejë një ndërtesë të vjetër, që ajo të bindet për planet e tij. Si do ta bindë ai Bedian për të hapur një llogari të përbashkët bankare?

Të gjithë episodet e "Rruga e Gabuar"

Ndryshe nga Nurani, Lemani këtë herë do të bëhet ylli ...më shumë

Të gjithë do të mblidhen në vilën e Kenanit për ...më shumë

Pas kundërshtimeve të njëpasnjëshme të së ëmës për të kërkuar ...më shumë

Kenani do të vizitojë Lemanin në spital. Si do të ...më shumë

Pas refuzimeve të shumta të Nuranit, Kenani do të planifikojë ...më shumë

Edhe pse Nurani nuk iu përgjigj ndjenjave të tij, Kenani ...më shumë

Reshati do të flasë me Osmanin dhe do t’i thotë ...më shumë

Ndarja me Kenanin do ta çmendë Lemanin, e cila do ...më shumë