Rruga e Gabuar - Episodi 24

Edhe pse Nurani nuk iu përgjigj ndjenjave të tij, Kenani do ta propozojë atë për martesë. Por plaga që ka lënë Reshati nuk do ta lejojë atë të jetë e lumtur. Gyluja do të takojë Xhananin dhe do ta pyesë për Nuranin. Ç’po planifikon këtë herë nëna e Kenanit?

Të gjithë episodet e "Rruga e Gabuar"

Ndryshe nga Nurani, Lemani këtë herë do të bëhet ylli ...më shumë

Të gjithë do të mblidhen në vilën e Kenanit për ...më shumë

Pas kundërshtimeve të njëpasnjëshme të së ëmës për të kërkuar ...më shumë

Kenani do të vizitojë Lemanin në spital. Si do të ...më shumë

Pas refuzimeve të shumta të Nuranit, Kenani do të planifikojë ...më shumë

Edhe pse Nurani nuk iu përgjigj ndjenjave të tij, Kenani ...më shumë

Reshati do të flasë me Osmanin dhe do t’i thotë ...më shumë

Ndarja me Kenanin do ta çmendë Lemanin, e cila do ...më shumë