Rruga e Gabuar - Episodi 27

Pas kundërshtimeve të njëpasnjëshme të së ëmës për të kërkuar dorën e Nuranit, Kenani do t’i vendosë asaj një kusht, që do ta bindë të pranojë vendimin e tij. Ngacmimet e djemve të lagjes ndaj Xhananit, do ta detyrojnë Tamerin të ndërhyjë. Do t’i pranojë hapur ai ndjenjat që ka për Xhananin? Lemani do të abortojë fëmijën dhe ta përdorë këtë gjë në favorin e saj.

Të gjithë episodet e "Rruga e Gabuar"

Ndryshe nga Nurani, Lemani këtë herë do të bëhet ylli ...më shumë

Të gjithë do të mblidhen në vilën e Kenanit për ...më shumë

Pas kundërshtimeve të njëpasnjëshme të së ëmës për të kërkuar ...më shumë

Kenani do të vizitojë Lemanin në spital. Si do të ...më shumë

Pas refuzimeve të shumta të Nuranit, Kenani do të planifikojë ...më shumë

Edhe pse Nurani nuk iu përgjigj ndjenjave të tij, Kenani ...më shumë

Reshati do të flasë me Osmanin dhe do t’i thotë ...më shumë

Ndarja me Kenanin do ta çmendë Lemanin, e cila do ...më shumë