Rruga e Gabuar - Episodi 29

Ndryshe nga Nurani, Lemani këtë herë do të bëhet ylli i vërtetë i kinemasë me filmin e saj të fundit. Si do të reagojë Nurani kur ta takojë në rrugë? Gjendja psikologjike e Kenanit do të rëndohet dhe do të vazhdojë ta ndjekë nga pas Nuranin. Ç’do të bëjë Ihsani për të ndihmuar të motrën? Pas shumë kohësh, Ajteni do të marrë propozimin për martesë nga Fikreti. A do të jetë ky gëzimi i vetëm në atë shtëpi?

Të gjithë episodet e "Rruga e Gabuar"

Ndryshe nga Nurani, Lemani këtë herë do të bëhet ylli ...më shumë

Të gjithë do të mblidhen në vilën e Kenanit për ...më shumë

Pas kundërshtimeve të njëpasnjëshme të së ëmës për të kërkuar ...më shumë

Kenani do të vizitojë Lemanin në spital. Si do të ...më shumë

Pas refuzimeve të shumta të Nuranit, Kenani do të planifikojë ...më shumë

Edhe pse Nurani nuk iu përgjigj ndjenjave të tij, Kenani ...më shumë

Reshati do të flasë me Osmanin dhe do t’i thotë ...më shumë

Ndarja me Kenanin do ta çmendë Lemanin, e cila do ...më shumë