Rruga e Gabuar - Episodi 26

Kenani do të vizitojë Lemanin në spital. Si do të reagojë ai kur të marrë vesh se ajo është shtatzënë? Biseda me të ëmën do ta bindë Nuranin të pranojë propozimin e Kenanit, i cili ende nuk i ka treguar për gjendjen e Lemanit. E lodhur me justifikimet e Reshatit, Bedia do të shkojë të shohë punimet në ofiçinë, e papërgatitur për surprizën që e pret atje.

Të gjithë episodet e "Rruga e Gabuar"

Ndryshe nga Nurani, Lemani këtë herë do të bëhet ylli ...më shumë

Të gjithë do të mblidhen në vilën e Kenanit për ...më shumë

Pas kundërshtimeve të njëpasnjëshme të së ëmës për të kërkuar ...më shumë

Kenani do të vizitojë Lemanin në spital. Si do të ...më shumë

Pas refuzimeve të shumta të Nuranit, Kenani do të planifikojë ...më shumë

Edhe pse Nurani nuk iu përgjigj ndjenjave të tij, Kenani ...më shumë

Reshati do të flasë me Osmanin dhe do t’i thotë ...më shumë

Ndarja me Kenanin do ta çmendë Lemanin, e cila do ...më shumë