Shumë dashuri - EPISODI 111

Eloin e përndjek një kliente e pasur, por Terezës kjo situatë i duket tejet qesharake. Komisari Haime njofton Alberton se është gjendur trupi i pajetë i Altagrasias. Bruno i kërkon ndihmë Albertos me pretekstin që nëna e tyre është çmendur. Rene shikon Noelian me Haimen teksa ky i fundit po i propozonte. A do ta përballojë tronditjen apo do t’i kthehet përsëri drogës?

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë