Toka të egra - Episodi 53

Viktori përballet me Karlosin duke i thënë se do të tregojë në polici për krimet e tij
nëse nuk e tërheq padinë kundër Karolinës. Izabel zbulon se Karolina pret një fëmijë nga Danieli, kjo e fundit i kërkon të mos i tregojë askujt. Pasi sheh Izabelën, Olga afrohet dhe puth Anibalin dhe i thotë se planifikoi gjithçka për ta hequr qafe.

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë