Toka të egra - Episodi 57

Danieli vendos që të shkojë të jetojë me Karolinën për hir të fëmijës që presin, ndërkohë që Izabela për pak sa nuk pëson krizë nga ky lajm.
Tereza shkon në shtëpinë e Izabelës dhe gjen edhe të shoqin aty. Si do të jetë përballja mes të dyjave?

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë