Tre Anat - EPISODI 25

Ana Letisia debaton ashpër me Marianon.  Remedio do t’i kërkojë Soledadit që të ketë besim dhe t’i tregojë sekretin që mban brenda vetes dhe që e mundon kaq shumë. Orlando i tregon Ramiros se Ana Lusia është gjallë dhe i kërkon para, që ta ndihmojë për ta gjetur atë. Si do të reagojë Ramiro kur ta mësojë këtë lajm? A do ta pranojë ai ujdinë me Orlandon?

Të gjithë episodet e "Tre Anat"

Evaristo i kërkon Marselos që ta vrasë për të marrë ...më shumë

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me ...më shumë

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e ...më shumë

Santiago e gjen Xheniferin në grahmat e fundit të jetës, ...më shumë

Çana i tregon Ramiros se do të rikthehet dikush nga ...më shumë

Xheniferi njofton Ana Letisian se përgjigjja e testit të ADN-së ...më shumë

Orlando fajëson Santiagon si autor të sulmit ndaj tij. Danieli ...më shumë

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë ...më shumë