Trumcaku - EPISODI 16-17-18

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky i fundit i beson aq verbërisht sa lë Feridenë në duart e tij. Pas kallëzimit në polici që bën Nerimani, xhandarët janë shumë pranë gjetjes së dy të rinjve. Gjykatësi detyrohet të marrë një vendim të vështirë, mes jetës së djalit të tij apo dënimit të Kamranit me vdekje.
Gjykatësi kupton që shpëtimi i vetëm për të birin e sëmurë është Kamrani ndaj ai e fal atë dhe Feridenë. Nexhmija kurdis një plan për të zënë në grackë Selimin duke siguruar një martesë të sforcuar me të. Familja tronditet nga sprovat e shumta dhe Z.Seifetin i kërkon të birit të vendosë se me cilën grua do të lidhë jetën, Nerimanin apo Feridenë. Kë do të zgjedhë Kamrani?

Ferideja mundohet të rikthejë harmoninë në familjen që e rriti. Seifetini i kërkon Kamranit të mos i japë shpresë Feridesë, por largimi i detyruar e shton dashurinë mes dy të rinjve. I gjendur ngushtë Selimi i kërkon Kamranit dorën e të motrës, Nexhmijes. A do ta vazhdojë Nexhmija lojën që kurdisi për të përmbushur planet e saj?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë