Trumcaku - EPISODI 4-5-6

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë zjarrin shtëpizës? Ferideja dëgjon fshehurazi një bisedë mes Kamranit dhe Selimit. Ç’do të zbulojë ajo? Selimi shikon që makth që do ta torturojë për shumë kohë.

Kë po varros fshehurazi Sejfetini dhe çfarë sekreti mban? Për ku ia mbathin natën vajzat dhe me kë do të takohen? Ferideja vazhdon lojën me Kamranin pa e kuptuar që ëndrra e saj mund të bëhet një ditë realitet.
Do të arrijë Selimi qëllimin e tij për ta bërë për vete Feridenë? I dashuruar marrëzisht pas Nerimanit, Kamrani i shkon në shtëpi me trëndafila në dorë? Si do të ndihet Ferideja pas këtij zhgënjimi?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë