Zonja e çifligut - Episodi 34

Selimi do të takojë Muzaferin në fabrikë. Kush është ai dhe cila është e shkuara e tij?
Plani i Gylizarit do të ndikojë negativisht te Muzaferi, i cili më pas do t’i rrëfejë të vërtetën Gylusë.
Pas gjetjes së florinjve të Xhevatit, Ramazani do të bëjë çmos që Hafizi të gjejë një tjetër pistë kërkimi.

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Hamzai do të takohet me njeriun misterioz, i cili ka ...më shumë

Pas ekzaminimit të shenjave të marra të gishtave, xhandarmëria do ...më shumë

Fshatarët do të kërkojnë tokat dhe Gyluja do të marrë ...më shumë

Në garë për të fituar dashurinë e Pakizes, Ramazani dhe ...më shumë

Kërcënimet e Xhemshirit, do të vënë në lëvizje Reshitin, i ...më shumë

Kemali, i sigurt për pafajësinë e Gylusë, i premton asaj ...më shumë

I shqetësuar për qëndrimin në çiflig, Reshiti do të kërkojë ...më shumë

Gyluja do të jetë e dyshuara kryesore dhe pas ekzaminimit ...më shumë