Zonja e hekurt - Episodi 62

Erika njofton Violetën se Silvana ishte në dijeni të përfshirjes së saj dhe të Visentes në gjithçka që kishte bërë Hoakini. Nga dashuria që kishte, Violeta e njofton Hoakinin për këtë, por në fund dëgjon këtë të fundit duke i thënë Silvanës që e dashuron. Ndërkohë, Fransiskoja dhe Arieli kanë frikë nga ajo që mund të ndodhë nëse Argemiroja ia del mbanë që të vrasë Korbin.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë