Zonja e hekurt - Episodi 63

Argemiroja bën një ujdi me kryeprokuror Guevarën dhe i sugjeron atij që të mbeten ortakë në një aktivitet fitimprurës. Në këmbim, Guevara duhet t’i fshijë atij dosjen penale. Felipe largohet nga shtëpia për të gjetur Argemiron e për ta ngushëlluar atë për vdekjen e nënës. Gjykatëse Manuela e paralajmëron Silvanën për rreziqet që i kanosen asaj nëse tenton t’i kundërvihet Guevarës.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë