Zonja e hekurt - Episodi 69

Edmundoja dhe Emilioja vijnë në prokurori për të marrë sërish zarfin që kishin lënë për prokurore Duranin. Por, ata nuk e dinë që inspektor Alkantara dhe Iriarte tashmë janë në dijeni për ekzistencën e provave. Kandela i kërkon Silvanës që të mos e lejojë të vëllanë të nisë një luftë kundër të atit, Fransisko Miranda. Dy personat e Mirandës, Emilioja dhe Edmundoja marrin peng Violetën dhe Erikën në përpjekje për të rikuperuar provat kundër Guevarës. Ndërkohë, Smithi bën një tjetër tentativë për të larë hesapet me Kandelën.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë