A vjen me pas dashuria? - Episodet 49-50

Keremit i duhet të punojë me orar të zgjatur në zyrë, i shoqëruar me Sërmën. Kjo e fundit t ngacmon Aishen përpara se ajo të largohet, duke e bërë të dyshojë. Ç’ndodh kur Aishe shkon në kompani për të parë si po punohet?
Keremi vendos të mos të pushojë njeri nga puna. Do të jenë dakord investitorët e huaj me vendimin e tij? Xhejda arrin të kthehet në kompaninë e Jiterëve, por cili do të jetë pozicioni i saj këtë herë?
Aishe merr ofertën e saj të parë për të luajtur në një serial. Ajo pranon, por me një kusht. Cili është kushti që Aishe i vendos menaxheres së saj? Nazmia dhe Rizai kanë seancën e radhës te psikiatria. Ç’provë duhet të kalojnë ata këtë herë për të shpëtuar marrëdhënien e tyre?
Keremi dhe Aishe debatojnë keq për shkak të Xhejdës. Cilin avokat zgjedh ai për tu ndarë nga Aishe?

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Marrëdhëniet midis Rizait dhe Nazmies acarohen së tepërmi për shkak ...më shumë

Xhejda synon që valsin e darkës së përvitshme të shoqatës ...më shumë

Melahati kupton që Aishja dhe Keremi duhen vërtet dhe mban ...më shumë

Keremi hyn fshehurazi në shtëpinë e Aishes dhe ata e ...më shumë

Aishja dhe Keremi vendosin t’i gjejnë familjen një djali të ...më shumë

Aishja i thotë hapur Keremit që e do dhe i ...më shumë

Aishja detyrohet t’u bindet urdhrave të Jeldës dhe Xhejdës. Ajo ...më shumë

Aishja që priste me padurim që Keremi t’i shprehte dashurinë ...më shumë