Dashuri dhe Sekrete - Episodet 46-47

Piloti vret Mertin. Piloti dhe Dujguja drekojnë së bashku. Aliu shkon në dasmën e Ujgarit dhe Sevdës dhe e merr Sevdën me vete. Ujgari bën plane për të vrarë Aliun. Sevda lexon ditarin e Aliut. Këtë të fundit e sulmojnë në burg. Pilotin e kapin dhe e kërcënojnë me vdekje. Piloti lexon letrën e dashurisë që Dujguja i kishte shkruar Aliut.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë