Dashuri dhe Sekrete - Episodet 53-54-55

Aliu takohet me të birin. Harputllu me njerëzit e tij sulmojnë me armë vendin e punës së Pilotit dhe kapin Vedatin për ta vrarë. Familja e Sinanit e kërkon me dëshpërim djalin pasi kanë humbur kontaktet me të.
Piloti shkon drejt vendit ku ishte Vedati, por aty përballet me një surprizë. Aliu mëson për sëmundjen e djalit të tij. I vetmi shqetësim për familjen e Sinanit tani është vetë ai.
Cila do të jetë taktika e fundit e Hydaverdit për Ezginë? Aliu shkon te Kokëshkëmbi që ta vrasë, por si do të përfundojë përpjekja e tij? Sevda shqetësohet shumë për Aliun.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë