Dashuri dhe Sekrete - Episodi 43-44

Samimi thërret Aliun që t’i tregojë se kush është vëllai i tij. Merti qëllon me armë Pilotin. Ujgari do të kërcënojë Sevdën me sekretin që di vetëm ai.
Sevda do t’i kërkojë Aliut të ndahet. Çfarë nderi do t’i kërkojë Piloti Tuxhes? Cila do të jetë taktika që do të përdorë Hydaverdi me Ezginë?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë