Dashuri e pafund - EPISODI 188-189-190

Çfarë do të bëjë Tarëku pasi të shtjerë në dorë Gyrxhanin, vrasësin e vërtetë që fshihet prej kohësh? Hakani afrohet gjithnjë e më shumë me Zejnepen, por a do ta pranojë kjo e fundit ndihmën e tij? Tarëku është i dëshpëruar duke mos ditur më si të shpëtojë familjen e tij.

Kemali arrin të kapë Gyrxhanin, por a do të tregojë ky i fundit se kush fshihet pas tij. Nëna e Emirit do ta ndalojë të bëjë një marrëzi tjetër dhe për këtë kërkon ndihmën e Nihanit. Asuja duket se gjen ngushëllim në krahët e Tufanit, i cili do të ndëshkohet rëndë pasi e zbulojnë se ka tradhtuar Emirin.

Kemali dëbon nga shtëpia Asunë, por ajo ka një plan tjetër në mendje. Kush do të plagoset gjatë shkëmbimit të zjarrit mes dy palëve kundërshtare? Më në fund, pas kërcënime të shumta, Gyrxhani do të rrëfejë se kush ia ka dhënë urdhrat për të gjitha punët e pista që ka bërë.

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë