Dashuri e pafund - EPISODI 191-192-193

Në shtëpinë e Kemalit vjen policia, e cila është sinjalizuar për një krim, por gjithçka është lojë e Asusë. Gyrxhani është ende në duart e Zehirit. Ç’do të bëjë ai me këtë të fundit? Ç’do të ndodhë mes Emirit dhe babait të tij kur të vërtetat të dalin në shesh?
Kemali përpiqet të kujtojë se çfarë ka ndodhur atë natë mes tij dhe Asusë, megjithatë s’arrin dot ta vërtetojë të vërtetën. Komisarja e çështjes duket se u paraprin të gjitha veprimeve të Kemalit. Ç’do të zbulojë ky i fundit pasi shikon filmimet e kamerave të sigurisë? Po Nihani dhe Tufani pse janë takuar të dy, edhe pse janë armiq prej kohësh?
Duket se për Tufanin ka ardhur momenti për të larë hesapet me Emirin. Ç’do të bëjë Nihani për t’i ndaluar ata të dy që të vrasin njëri-tjetrin? A do t’i kërkojë falje Emiri Nihanit për gjithçka që i ka bërë për shkak të dashurisë që ndien për të? Kush do të gërmojë varrin e Ozanit gjatë natës dhe në fshehtësi të plotë?

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë